Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (2.75 secunde)
Presedintele a precizat ca fostul ministru de finante Gheorghe Pogea i-a ascuns premierului Emil Boc sistemul de stimulente de la minister, in timp ce succesorul acestuia, Sebastian Vladescu, nu a introdus "sistemul de performanta"
Imi aduc aminte, in 1991, tara a avut un prim ministru al Guvernului Romaniei care a vrut sa aseze Romania altfel. Acel prim ministru a avut ghinionul sa aiba un presedinte care voia Romania asa cum e ea acum.
Intr-un moment fast al carierei sale de ziarist deontolog Puterii orange, Ionut s-a ajuns ministru de Finante. Nu stia el mare lucru ce trebuie sa faca in calitate de ministru, dar noroc a avut.
Si cand in grupul asa zisilor reformisiti e un fost ministru de justitie mi se pare inacceptabil. ... Nici aceasta nu este acceptabila in cazul unui fost ministru de justitie.
Pentru functia de ministru al Muncii sunt vehiculate numele democrat-liberalilor Raluca Turcan - vicepresedinte al PDL, Claudia Boghicevici - deputat de Arad si vicepresedinte al Comisiei pentru munca din Camera Deputatilor, al carei nume a fost mentionat si la precedenta remaniere si Gheorghe Barbu - secretarul general al Camerei si fost ministru al Muncii, precum si cel al lui Marian Sarbu - presedintele UNPR si fost ministru al Muncii.
Intrebati pe unul dintre ei daca vrea sa fie ministru. ... Va pot enumera vreo zece oameni foarte destepti apreciati, ni-i dau ziaristii parca ne-ar citi din Biblie, dar spune-i sa vina ministru de Finante sau prim-ministru, sa vedeti cum dau inapoi si nu stiu unde sa fuga.
O sa furnizeze niste sondaje placute probabil, in loc de locuri de munca si salarii Cristian Tudor Popescu a declarat ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii este "o bataie de joc la adresa omului muncii din aceasta tara", jurnalistul glumind ca "domnul Lazaroiu a concurat pentru postul acesta cu Alexandru Arsinel si Ilie Nastase si ca a castigat la mustata".
De ce nu a ajuns Sulfina Barbu ministrul Muncii In anul 2005, fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu rezilia contractele de concesiune din Delta Dunarii si starnea furia in randul oamenilor de afaceri afectati de demersul ei.
Desi in calitate de ministru al Muncii as putea sa ii atrag atentia ca se afla intr-o situatie clasica de somaj mascat.
Cele doua legi definesc o alianta politica cum este si USL, ii da dreptul sa participe la alegeri, dar Constitutia, prin prevederile limitative ale articolului 103, alineatul 1, nu-i permite sa propuna primul-ministru.
Cum a explicat Emil Boc demiterea lui Sebastian Lazaroiu de la Ministerul Muncii Guvernul are nevoie de un ministru al Muncii cu norma intreaga, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, referindu-se la inlocuirea din aceasta functie a lui Sebastian Lazaroiu cu Sulfina Barbu.
Totusi, imi vine greu sa cred ca demiterea unui ministru atat de "sincer" si de evident indragostit de alegeri, in detrimentul multelor probleme pe care le are la ministerul de la care isi ridica leafa, se va produce prea curand.
Sa stabilim impreuna drept premiza a rationamentului faptul ca domnul Traian Basescu doreste sa obtina o majoritate consistenta, in epicentrul careia sa se afle PDL si ca, pentru sine, vizeaza, la incheierea mandatului, functia de prim ministru.
Catalin Predoiu, numit de Traian Basescu premier interimar Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, dupa demisia lui Emil Boc de la conducerea Guvernului, decretul de numire a lui Catalin Predoiu, ministru al Justitiei, in functia de premier interimar.
Victor Ponta i-a scris din nou premierului pe tema politizarii din administratie Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a trimis vineri o noua scrisoare primului-ministru, de aceasta data pe tema politizarii si "chiar a coruptiei din administratie", atragandu-i totodata atentia ca astfel de fenomene conduc la tragedii gen recenta tragedie petrecuta la un coafor din zona bucuresteana Dorobanti.
"Nu exclud posibilitatea ca domnul Ponta sa fie prim-ministru, totul depinde cum se pot forma majoritatile. ... desemnarea domnului Ponta ca prim-ministru", a declarat atunci presedintele Traian Basescu, in fata liderilor USL.
" Faptul ca eu, Victor Ponta, pot fi propus pentru functia de Prim Ministru de catre Presedintele Basescu (chiar fara majoritate parlamentara, chiar asa "imatur" si "cu constiinta incarcata" cum zice el, sef de interlopi si copilot cerecetat de ANAF, nu mai conteaza).
Ioan Rus, noul ministru de Interne: Schimb pe oricine care nu va intelege ca de azi jucam intr-un alt film, al competentei Noul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, a preluat, marti dimineata, mandatul de la Gabriel Berca, fostul detinator al portofoliului Internelor.
Frunda explica de ce trebuie ca premierul sa reprezinte Romania la Consiliul European "Singurul chemat sa reprezinte Romania in sedinta Consiliului European este primul-ministru", fiindca forul european este unul de natura executiva, a declarat senatorul UDMR Gyorgy Frunda, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului.
"Va atrag atentia ca absenta unei aprobari exprese din partea Presedintelui Romaniei cu privire la mandatul de participare la reuniunea Consiliului European, coroborata cu lipsa delegarii exprese a Prim-ministrului in calitate de reprezentant al statului roman, va echivala, din punct de vedere juridic, cu o insusire a unei atributii constitutionale a Presedintelui Romaniei de catre primul-ministru", se arata in scrisoarea presedintelui.
google-analytics.com